CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga

Rækkehus i Cerros del Aguila Spanien til salg

Rækkehus til salg i Cerros del Aguila tæt på lufthavnen. Bolig til salg i Spanien på Costa del Sol, Costa Blanca eller Mallorca for at have egen bolig som permanent hjem eller feriebolig i Spanien. CASA:UNA Bolig Spanien har boliger til salg i Cerros del Aguila. Nødsalgsboliger i Cerros del Aguila, tvangssalg i Cerros del Aguila.


 

Pris€ 200.000
Sovevær.3
Bad1
Bebygget95 m2
Terrasse70 m2
Grund110 m2
IndflytningNu
Ref. nr.RE-798

Billeder  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 »      Alle
Bestil information

Enderækkehus med store terrasser. Kun et par skridt fra den store flotte fælleshave med swimming pools, tennisbane, bar, restaurant og terrasse. Smukke grønne omgivelser med flot udsigt over bjergene og til Middelhavet.

Tagterrasse med udsigt over Middelhavet, bjergene samt over Fuengirolas bugt og by. Den er cirka 25 m2.

I stueplan ligger køkkenet, som har en rustik bue med åbning ind til stuen. Dette giver masser af lys til køkkenet samt en smuk udsigt. I entreen er der et gæstetoilet. Stuen er rummelig og har adgang til den dejlige terrasse. Denne terrasse er 26 m2 og har sol fra morgen til aften. Når det bliver for varmt i solen, kan man trække sig ind i den lille hyggelige krog med halvtag.

Ved indgangen til boligen er der endvidere en hyggelig terrasse med aftensol og flot udsigt over bjergene og de flotte tropiske vækster.

På første etage ligger de tre soveværelser. Hoved-soveværelset har egen terrasse på ca. 6m2 med dejlig udsigt over det grønne nærområde. To af soveværelserne har indbyggede skabe. Badeværelset ligger på gangen.

Et opbevaringsrum findes på næste etage lige ved udgangen til tagterrassen.

Air condition (med varmepumpe) i alle tre soveværelser samt opholdsstuen. Nye hårde hvidevarer i køkken. Dansk/Skandinavisk, engelsk og tysk TV. En del af møblerne er inklusiv, og den vil således være klar til indflytning. Let at parkere lige ved.

En perfekt bolig hvad enten det er til permanent ophold eller til ferie/udlejning.

Området Cerros del Aguila:
Cerros del Aguila er en smuk og rolig urbanisation bestående af villaer med tilhørende store modne haver. Smukke omgivelser i form af den helt fri og åbne udsigt til Mijas bjergene, Middelhavet og de landlige omgivelser.

Urbanisationen blev etableret af danske Torkild Kristensen omkring 1980 og har en vidunderlig beliggenhed i rolige omgivelser samtidigt med, at alt er inden for tæt rækkevidde. Døgnvagt i urbanisationen.

3 minutters kørsel til det ny store indkøbs- og entertainment-center, ca. 5 minutter til Fuengirola strandpromenade, 3 minutter til det ny golf-resort Cerros Aguila og ca. 10 minutter fra La Cala golfbanerne, hvortil der forventes en direkte tilslutningsvej inden for nærmeste fremtid. 3 minutter til Mijas Væddeløbsbane.

Afstande

Golf2 km
Strand4 km
Butikker3 km
Lufthavn34 km
Skole5 km
   
Faciliteter

Delvist møbleret
Alarmsystem
Have
Sikkerhedsbarer
Terrasse
Satelite TV
   

Havudsigt
Tennis bane
Bjergudsigt
Fastnet telefon
Air Condition
Pool
   
Oplysninger om ejendommen er kun til information og kan ikke betragtes som juridisk bindende.

2005 CASA:UNA Spain-Property