CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga
Optimering af indtjeningen ved udlejning af din feriebolig


CASA:UNA har indgået et samarbejde med Feriebolig-Spanien.dk. Ved køb af en feriebolig igennem CASA:UNA får du et års gratis annoncering på Feriebolig-Spanien.dk som er en udlejningsportal udelukkende for ferieboliger i Spanien. Værdien af annoncen er 169€.
Du kan her starte annoncering af ferieboligen og læse mere om ferieboligudlejning overalt i Spanien

Hvordan etablerer jeg en udlejningsforretning?

Langtidsudlejning eller ferieudlejning
Hvorfor ikke udnytte ferieboligen til udlejning når familie og venner ikke benytter den. Denne tanke er en naturlig afledning ved investering i en feriebolig i Spanien. Men hvordan opnås det højeste afkast af investeringen ved lavest mulige indsats.

Ferieboligudlejning
De fleste udlændinge som køber en bolig med udlejning for øje i Spanien, foretrækker at leje den ud på ugebasis. Fordelene er mange
- Du kan selv benytte boligen når du vil
- Du kan låne den ud til familie og venner
- Du får ikke problemer med lejere som ikke vil flytte ud
- Større indtjeningspotentiale end ved langtidsudlejning

Langtidsleje
Lejer du den ud på en langtidskontrakt er der to vigtige punkter man bør overveje
- Kan lejer sættes på gaden hvis han ikke betaler eller han misrøgter min bolig
- Du kan ikke selv benytte boligen over lange perioderRengøring, nøgler, modtagelse af penge osv
Dette håndteres af en udlejningsagent, dig selv eller en visevært.

Udlejningsagent
Er du ikke selv bosat i Spanien, bør du søge en lokal udlejningsagent. Der er som regel en skandinavisk udlejningsagent i enhver ferieby i Spanien, så spørg dig lidt frem og du finder let en som kan hjælpe dig. En agent arrangere rengøring, modtager penge og er kontaktpersonen på stedet. Dette er den lette, men også den dyre løsning. Agentkommissionen ligger normalt mellem 20-40% af lejeindtægten. Men er det en veletableret agent som har mange tilbagevendende feriegæster så er pengene givet godt ud. Oftest er agenter dog ikke de dygtigste til markedsføring så de benytter f.eks. Feriebolig-Spanien.dk til at tiltrække potentielle lejere.

Jeg gør det selv
Dette er naturligvis kun tilrådeligt hvis du bor tæt ved og har tiden til at møde gæsterne og gøre rent efter dem. Men det er her din investering giver højest afkast. Ofte håndtere ejere selv deres udlejningsforretning, dog med undtagelse af rengøring som de køber sig til.


Hvordan tiltrækker jeg potentielle lejere
Den bedste og mest effektive kanal er internettet. På Feriebolig-Spanien.dk kan du oprette en annonce og alle som er interesseret i din bolig vil kontakte dig direkte igennem denne side.
Du kan også have held med at benytte enkelte og velbesøgte aviser og blade – dog har internettet et meget stærkt tag i de feriesøgende, og trykte annoncer er kostbare.
Men uanset hvordan du gør det så sørg for at køre din forretning professionelt. Det vil sikre dig en god mund til mund omtale og dine feriegæster vil komme igen år efter år.


Indtjeningspotentialet
Vælger du at leje din bolig ud på ugebasis, så være forberedt på at din forretning skal opbygges fra bunden som enhver anden forretning. Dvs at jo længere tid der går med at pleje forretningen jo mere profitabel bliver den. Såfremt dine priser og lejebetingelser er fornuftige bør du det første år ikke regne med mere end 15 ugers udlejning. Det normale niveau ligger mellem 20 og 30 uger per år. 


Mere information
Feriebolig-Spanien.dk

Bolig til salg

Lejlighed - Fuengirola

Jord - La Mairena

Villa - Torremuelle

Villa - Los Monteros

Lejlighed - San Pedro

2005 CASA:UNA Spain-Property