CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga




Lånebevis - køb bolig i Spanien


Lånebevis gør det nemt at købe bolig i Spanien. CASA:UNA Bolig Spanien arbejder sammen med Nykredit i Spanien.

Gør drømmen om en bolig i Spanien til virkelighed – et lånebevis fra Nykredit hjælper dig på vej 
Find din bolig i Spanien - og vær forberedt med et lånebevis 

Før du indleder jagten på drømmeboligen i det sydspanske, er det en god idé at få udstedt et lånebevis. Med et lånebevis i hånden kender du dine lånerammer og du kan dokumentere dine finansieringsmuligheder overfor mægler og sælger. Det giver dig en fordel på et ejendomsmarked, der ikke helt ligner det danske. 

Lånebevis til Costa del Sol og Costa Blanca 
Nykredits lånebevis gælder i 6 måneder og er en forhåndsgodkendelse til køb indenf or Nykredits udlånsområde – Costa del Sol og Costa Blanca. 
Nykredit udsteder lånebeviset på baggrund af en kreditvurdering af din økonomi og dit låneønske. Du kan få lånebeviset på dansk, spansk og engelsk. 


Lånebevis – trin for trin 
1. Send din låneansøgning til Nykredit og husk at vedlægge relevant økonomisk dokumentation. Du kan finde låneansøgningsskemaet online, 
2. Du hører fra Nykredit hurtigst muligt og fortrinsvis inden for en uge, 
3. Nykredit udsteder et lånebevis i henhold til bevilling og sender det til dig med posten eller på fax,
4. Du er klar til boligjagt i Sydspanien. 

Når du har fundet drømmeboligen og underskrevet købsaftalen, skal du sende en kopi til Nykredit, der hurtigt bestiller en valuar. Den spanske valuar vurderer boligens værdi og når Nykredit modtager vurderingsrapporten – typisk efter 1 uge – er der klar til at lave lånetilbud.

Nykredit har finansieret boligkøb i Sydspanien siden sommeren 2004 efter den velkendte danske realkreditmodel – blot med pant i den spanske ejendom. Det betyder, at du kan finansiere din spanske drømmebolig med et dansk realkreditlån med en løbetid på op til 30 år – uanset din alder. Samtidig har du mulighed for 10 års afdragsfrihed. Nykredit kan tilbyde dig at belåne op til 70% (i særlige tilfælde 80%) af den værdi, som Nykredit vurderer ejendommen til – det vil i praksis sige den laveste værdi af valuarvurdering og skødesum. 
Du kan vælge mellem obligationslån med fast rente i danske kroner og Tilpasninglån i euro med refinansering hvert år, hvert andet eller hvert tredje år. Du skal være opmærksom på, at Nykredit har brug for diverse dokumenter udstedt af de spanske myndigheder for at kunne udbetale dit lån. 

Kontakt Nykredit allerede i dag og hør nærmere om Nykredits lånebevis og boligfinansiering på Costa del Sol og Costa Blanca. Eller udfyld og send din låneansøgning til International afdeling i København eller Nykredits repræsentationskontor i Marbella. 
Du kan også maile ansøgningen til sydspanien@nykredit.dk 

Kontaktoplysninger 
Nykredit International afdeling Kalvebod Brygge 1-3 
DK – 1780 København V 
Tlf (+45) 3342 1535

Nykredit Spain Representative Office 
Centro Plaza 26 
E – 29660 Nueva Andalucía 
Tlf (+34) 952 905 150

Kort

2005 CASA:UNA Spain-Property