CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga
Jobbet som dansk ejendomsmægler i Spanien

Det er hårdt at være mægler med al den trafik...
Det er hårdt at være mægler med al den trafik...

Vi kører rundt hele dagen i fine nyvaskede biler og hygger os med tilrejsende klienter, og ser på den ene skønne bolig efter den anden

Ejendomsmægler - et job som ethvert andet

Realiteten er, at det er et job som ethvert andet. Man står op om morgen, checker sin mail. Svarer på spørgsmål om boligerne. Typisk noget med om der må bygges en garage, eller om nabohuset tager noget af aftensolen og den slags praktiske ting.
Om formiddagen ligger de første fremvisninger, og måske er der noget, der lige skal kontrolleres med ejerne, inden vi kører ud. Normalt tilrettelægges fremvisningerne dagen før, men det kan være der er nogle småting. Fx kan en kollega have fremvist samme bolig dagen før, og nøglen skal så hentes et andet sted end på kontoret.

Ved mødet med kunderne, gælder det om at finde ud af, hvad det reelle behov er. Ofte ved en potentiel køber selv, hvad det skal være for en boligtype, og hvad der er vigtigt at have med. Man skal se lidt på om der er børn, handicap, dyrkes der golf, hvad er der af fritidsinteresser etc. Derved kan vi skyde os lidt ind på de bedste områder.

Fremvisninger og opfølgning

Fremvisningerne er næsten altid hyggelige. Mennesker, der er ude for at købe deres bolig nr. 2 har ofte et større overskud, end det man oplever nede ved kassen i Aldi. Heldigvis er vejret næsten altid med os. Vi har 300 solskinsdage om året.
Sidst på dagen skal næste fremvisning planlægges, og der er altid opfølgning på mails og spørgsmål til forskellige ting.

En normal arbejdsdag er på ca. 10 timer, og ofte tages weekenden i brug. Der er ikke noget usædvanligt ved arbejdsdage af den art, heller ikke efter danske forhold. Her har vi bare glæden af at være ud i den friske luft, og solen skinner som regel også... :-)

Velkommen til Spanien!

Relaterede tekster

Ejerforhold i CASA:UNA er uændrede. De to danske mæglere har arbejdet sammen i længere tid, og går nu sammen. Det betyder, at Pia Michell Jensen indgår som mægler hos CASA:UNA
En ejendomsmægler i Spanien har ikke samme rolle som i Danmark.
Der er ingen ledige jobs hos CASA:UNA på nuværende tidspunkt
2005 CASA:UNA Spain-Property