CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga
Artikler
TV3 viste programmet TV3 viste programmet "2 boliger - 1 pris" i starten af 2012

Områder
Cerros del Aguila Cerros del Aguila
Elviria Elviria
La Cala La Cala
Miraflores Miraflores
Riviera del Sol Riviera del Sol

Calahonda · Spanien | Costa del Sol - Costa Blanca - Mallorca

Calahonda
Calahonda

Calahonda

Calahonda

Boliger til salg og leje i Calahonda

Calahonda er den største urbanisation mellem Marbella og Fuengirola. Faktisk er området vokset så meget at det næsten udgør en selvstændig by. 

Faciliteter
Størstedelen af Calahondas ca. 600.000 m2 er reserveret til villaer og rækkehuse samt golfbaner. Særlige områder er reserveret til at give beboerne de absolut bedste faciliteter og der er således tre indkøbscentre som huser de fleste at områdets 45 restauranter, cafeteriaer og barer. Desuden findes syv banker, flere supermarkeder og en lang række andre butikker som eksempelvis isenkræmmere, havecentre, ejendomsservice, billeje og rejsebureauer. 

Sport og sundhed
Sport er nemt inkorporeret i Calahonda-livsstilen. For det første er der indenfor en 10 km radius intet mindre end 10 golfbaner. Urbanisationen har desuden sin egen havn, Cabopino, og da området har sin egen bid af kystlinie, så er der masser af muligheder for at dyrke forskellige former for vandsport. Yderligere er der tennisbaner og et fitness centre. 
Sundhedspleje dækkes af tre lægecentre der tilbyder 24timers service samt et apotek. Der ud over ligger det statsejede Hospital Costa del Sol, der er kendt som kystens "state-of-the-art" plejefacilitet, blot få minutter fra Calahonda. 

Skoler
Der er dagpleje i selve Calahonda og flere skoler. En af de mest kendte internationale skoler på kysten, den Engelske Internationale Skole (EIC) ligger ca. 5-10 minutters kørsel fra urbanisationen.
Er man interesseret i spanske skoler af høj kvalitet til børnene, kan piger indskrives i Las Chapas og drengene i Ecos der er private katolske skoler ledet af Grupo Atendis. Disse skoler ligger ved N340 på vejen til Marbella. Statsstøttede skoler findes i La Cala de Mijas, hvor skolerne tilbyder gratis busservice til elever der bor i Calahonda.

Kort over Calahonda

Golf: 2 km, Strand: 1 km, Butikker: 0 km, Lufthavn: 35 km, Skole: 4 km

Calahonda information om området

Cerros del Aguila
Cerros del Aguila er oprindeligt et dansk område, og man finder stadig mange danskere i Cerros del Aguila, og de nyder stilheden og freden som Cerros del Aguila kan byde på
Elviria
Elviria
La Cala
La Cala
Miraflores
Miraflores
Riviera del Sol
Riviera del Sol

Bolig til salg

Villa - Arroyo de la Miel

Lejlighed - Arroyo de la Miel

Villa - Arroyo de la Miel

Lejlighed - Arroyo de la Miel

Lejlighed - Arroyo de la Miel

2005 CASA:UNA Spain-Property