CASA:UNA
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol, Costa Blanca & Mallorca
Tlf. +34 951 100 210
EnglishSvenskaDanskEspañolDutch


Forsiden
HOT!
Nye - salg
Nye - leje
Sælg
Kontakt os
Costa del Sol apartment for sale
Villa for sale in Malaga
Marbella
Fuengirola - Mijas
Benalmadena
Marbella Øst
Vest for Marbella
Malaga
Artikler
TV3 viste programmet TV3 viste programmet "2 boliger - 1 pris" i starten af 2012

Områder
Benalmadena Pueblo Benalmadena Pueblo
Benalmadena Costa Benalmadena Costa
La Capellania La Capellania
Mijas Mijas
Torremar Torremar

Arroyo de la Miel · Spanien | Costa del Sol - Costa Blanca - Mallorca

Arroyo de la Miel - Parque de La Paloma
Arroyo de la Miel - Parque de La Paloma

Arroyo de la Miel

Boliger til salg i Arroyo de la Miel - Arroyo de la Miel ligger ved Benalmadena på Costa del Sol.

Boliger til salg og leje i Arroyo de la Miel


Information om Arroyo de la Miel 
Arroyo de la Miel ligger i Malaga provinsen mellem Torremolinos og Fuengirola. Arroyo de la Miel er en bydel i Benalmadena on Costa del Sol. Det er mindre end 20 km fra Malaga by, mindre end 15 minutter via motorvejen som ligger få minutters kørsel derfra. Denne motorvej køre langs hele kysten.

Arroyo de la Miel er kendt som et beboelsesområde i Benalmadena med alt den charme som en lille by har. Det er skønt placeret med 10 minutters gang fra kysten og få minutters gang fra den store park, bibliotekt, tivolipark, zoo, supermarkeder, butikker og over alt finder du små hyggelige restauranter og barer. 
Toget som kører langs kysten fra Malaga til Fuengirola stopper i Arroyo de la Miel hver halve time. Så bil behøves ikke. I tog er man 12 minutter fra Fuengirola og fem minutter fra Torremolinos. Der er også busservice til Benalmadena landsbyen, Mijas, Fuengirola, Malaga og Marbella. 

Telekabinen er et af varemærkerne for Arroyo de la Miel og den linker byen sammen med toppen af Carramolo bjerget, hvorfra man kan opleve falkeflyvning og æselridning. På de mange klare dage kan man se Bjergene i Afrika. 

Grønne områder i byen: 
Parque de La Paloma (Due parken) med mere end 200.000 m2 er den største park i byen. Der er rigtig hyggeligt, og mulighed for at se geder, påfulge, ænder, skildpadder, strusser 450 specielle kaktusarter og masser af forskellige fuglearter. Man finder her midt i parken det internationale bibliotek, som benyttes flittigt af udlændinge. 
Parque de los arboles (Træernes park) er et stort grønt areal beplantet med masser af forskellige træer. Parque Mare Nostrum er et grønt område som minder om en japansk have med små rislende vandløb og kunstige vandfald og træbroer. Dette giver en særdeles harmonisk atmosfære. Tivoli world - en af Costa del Sol' mest berømte forlystelsesparker, iøvrigt startet af en dansker. Der er naturligvis masser af forlystelser som vi kender det fra Tivoli i København, men der er også et stort udvalg af udendørs koncerter om sommeren. Tivoli ligger stort set midt i byen og er det ideelle sted for en søndagsudflugt. 

Grønne områder i bjergene
Parque Periurbano de Calamorro - et massivt område som dækker store dele af Calamorro bjerget bag byen. Denne del af Benalmadena er fredet af hensyn til den smukke natur og de mange ruter som fører rundt i området. Lokale markeder: Fredag morgen: (Tivoli world i Arroyo de la Miel) Søndag morgen: (Ved tivolis parkeringsplads) 

Internationale skoler: Colegio Maravillas (Arroyo de la Miel) Ikke langt derfra findes den svenske skole og der er masser af sproginstitutter som kan sørge for at holde de danske børns dansk vedlige.

Kort over Arroyo de la Miel

Golf: 2 km, Strand: 1 km, Butikker: 0 km, Lufthavn: 15 km, Skole: 0 km

Arroyo de la Miel information om området

Benalmadena Costa
Overvejer du køb af bolig i Benalmadena Costa? Lejlighed i Benalmadena Costa er det nemt at finde, og den vil højst sandsynligt ligge tæt på stranden, restauranter og en række af attraktioner. Udlejning af en lejlighed i Benalmadena Costa er særdeles attraktivt, da Benalmadena Costa har alt folk kommer til Spanien for
Benalmadena Pueblo
Benalmadena er en speciel by, der egentlig består af tre selvstændige områder. De
La Capellania
La Capellania er en af de mest prestige-fyldte urbanisationer i området, og det består af store villaer med store haver.
Mijas
Mijas
Torremar
Bolig i Torremar?
Torremolinos
Torremolinos
Torremuelle
Torremuelle
Torrequebrada
Bolig til salg i Torrequebrada

Bolig til salg

Villa - Arroyo de la Miel

Lejlighed - Arroyo de la Miel

Villa - Arroyo de la Miel

Lejlighed - Arroyo de la Miel

Lejlighed - Arroyo de la Miel

2005 CASA:UNA Spain-Property